Dubbeltoernooi

Canisius 17+/40+ Dubbeltoernooi

Van maandag 19 t/m zondag 25 augustus 2019 wordt alweer de 35e editie van het open Dubbeltoernooi georganiseerd door LTC Rakets met zowel 17+ als 40+ categorieën. U kunt zich voor dit toernooi inschrijven door het inschrijfformulier op toernooi.nl in te vullen. Ook kunt u de Bijzondere toernooibepalingen inzien. Wees er op tijd bij en laat dit immer gezellige toernooi niet aan u voorbijgaan. Inschrijving is mogelijk tot en met zaterdag 10 augustus.

Hieronder kunt u een kort verslag en de resultaten van de editie 2018 lezen. Mochten er nog suggesties of opmerkingen zijn over het toernooi dan kunt u deze richten via e-mail aan toernooi@LTCRakets.nl.

Finalisten 2018

Toernooisponsors

Autobedrijf Kees
Autofit Garage, Schinnen
Canisius
Stroopfabriek, Schinnen
Matchpoint Sports
Sportspeciaalzaak, Geleen
Fabritius
Bouw & Interieur, Schinnen

Editie 2018

Van maandag 20 t/m zondag 26 augustus 2018 werd alweer de 34e editie van het open Dubbeltoernooi georganiseerd door LTC Rakets met zowel 17+ als 40+ categorieën. We hadden de hele week mooi zomerweer, waardoor we alle wedstrijden op ons eigen park hebben kunnen spelen. Het aantal inschrijvingen was dit jaar weer wat hoger dan de voorgaande jaren, wat een positieve ontwikkeling is. Er hadden zich 109 deelnemers in 62 koppels aangemeld. De inschrijvingen in de 17+ categorieën waren helaas beduidend minder dan in de 40+ categorieën. We hebben 1 koppel moeten teleurstellen vanwege onvoldoende deelname in hun onderdeel, maar verder hebben we gelukkig alle inschrijvingen kunnen plaatsen eventueel door categorieën samen te voegen. In totaal werden er van maandag t/m zondag 103 wedstrijden gespeeld in 9 onderdelen. U kunt de wedstrijdresultaten inzien via toernooi.nl.

Hieronder kunt u de uitslagen van de finalewedstrijden vinden. Ook kunt u een foto van de finalisten zien door op de tekst ‘bekijk foto’ naast de uitslag te klikken.

Uitslagen 2018

Heren Dubbel – 4 (17+)
Guus Jetten/Luc Meeks – Jo Schiprowski/Jerome Schiprowski (bekijk foto)
Uitslag: 6-4 6-3