Competities

Aan de voorjaarscompetitie 2019 nemen 6 seniorenteams deel. Aan de najaarscompetitie 2018 namen 3 seniorenteams deel. Als u meer wilt weten over het spelen van competitie in het voorjaar en/of najaar, neem dan contact op met onze competitieleider Hub Larue. Er zijn mogelijkheden te over.

Bekijk de Jeugdpagina voor de juniorencompetitie.

Competitie voorjaar 2019

In de voorjaarscompetitie van 2019 hebben we 2 teams op vrijdagmiddag, 3 teams op vrijdagavond en 1 team op maandag overdag. U kunt hun speelschema en prestaties zien via de MijnKNLTB site. Allen hopen zij op uw aanwezigheid en sportieve steun!

Op vrijdagmiddag speelt een herenteam bestaande uit André Larue, Jan Stevens, Dieter Römer, Hub Larue en Piet Hermens in de 1e klasse Heren Dubbel 50+. Aanvang van de wedstrijden is om 13:00 uur.

Op vrijdagmiddag speelt een herenteam bestaande uit Leon Swelsen, Jan Boyens, Wil Ubachs, Chrit Gijsen, Hub Habets en Maurice Fransen in de 1e klasse Heren Dubbel 50+. Aanvang van de wedstrijden is om 13:00 uur.

Op vrijdagavond speelt een damesteam bestaande uit Nicolle Zelissen, Marloes Schonbrodt, Petra Banser, Fiet Roberts en Jeanny Hermens in de 1e klasse Dames Dubbel 35+. Aanvang van de wedstrijden is om 19:00 uur.

Op vrijdagavond speelt een damesteam bestaande uit Sylvia Extra, Ria Jetten, Anita Geelen, Monique Schoffelen en Petra van der Lugt in de 2e klasse Dames Dubbel 35+. Aanvang van de wedstrijden is om 19:00 uur.

Op vrijdagavond speelt een gemengd team bestaande uit Chantal Meijs, Lois Meijs, Frits Benjamins en Jac Hendrix in de 3e klasse Gemengd Dubbel 17+. Aanvang van de wedstrijden is om 19:00 uur.

Op maandag overdag speelt één herenteam bestaande uit Paul Baggen, Frits Benjamins, Wim Hermans en Huub Schrooten in de 2e klasse Heren Dubbel 50+ circuit. Aanvang van de wedstrijden is om 10:00 uur.

Competitie najaar 2018

In de najaarscompetitie van 2018 hadden we 2 teams op vrijdagmiddag en 1 team op vrijdagavond. U kunt hun speelschema en prestaties volgen via de MijnKNLTB. Allen hopen zij op uw aanwezigheid en sportieve steun!

Op vrijdagmiddag speelt het herenteam bestaande uit André Larue, Jan Stevens, Dieter Römer, Hub Larue en Piet Hermens in de 1e klasse Heren Dubbel 50+. Aanvang van de wedstrijden is om 13:00 uur.

Op vrijdagmiddag speelt het herenteam bestaande uit Leon Swelsen, Jan Boyens, Wil Ubachs en Hub Habets in de 2e klasse Heren Dubbel 50+. Aanvang van de wedstrijden is om 13:00 uur.

Op vrijdagavond speelt één gemengd team bestaande uit Ria Jetten, Lois Meijs, Chantal Meijs, Sylvia Thomas, Maurice Fransen, Jac Hendrix, Bram Smit en Maurice Hensen in de 2e klasse Gemengd Dubbel 17+. Aanvang van de wedstrijden is om 19:00 uur.

tennis_veldtennis_dubbel