Recreatief

De recreatieve activiteiten voor seniorleden bestaan uit de heren- en damesavond en een of meerdere toernooien. Gezelligheid staat bij al deze activiteiten op de eerste plaats. Raadpleeg voor exacte gegevens en inschrijfmogelijkheden te allen tijde het publicatiebord in de gang van de kantine of de e-mails die in verband hiermee zijn verstuurd.

Hieronder vindt u een kort verslag van enkele recreatieve activiteiten uit het verleden.

Paastoernooi 2017

Op 2e Paasdag heeft er bij LTC Rakets een openingstoernooi plaatsgevonden. Ondanks het afwisselende weer was er een mooie opkomst van zo’n 50 man. Zowel binnen als buiten werd er fanatiek gespeeld. Jong en oud heeft een sportieve dag beleefd onder het genot van een lekker drankje en een goed verzorgde lunch door de beheerders.
Wij willen dan ook alle sponsoren, leden en niet leden, vrijwilligers en alle andere betrokken hartelijk danken voor deze geweldige dag waar wij als organisatie met trots op terug kijken. Bekijk de foto’s hieronder en (in groter formaat) in dit document. Tot volgend jaar!

Paastoernooi 2017 Paastoernooi 2017 Paastoernooi 2017

Dorpentoernooi Groot-Schinnen 2009

Het Dorpentoernooi Groot-Schinnen is in 2009 op ons park in Schinnen verspeeld. We hebben de sportieve ‘strijd’ aangebonden met onze zustervereningen uit Oirsbeek en Amstenrade. De sfeer was erg gezellig en iedereen heeft zich goed kunnen uitleven. Volgend jaar wordt deze traditie voortgezet in Oirsbeek. Hou daarom de activiteitenkalender goed in de gaten en doe volgend jaar mee!

Zonnige start uitwisselingen op 2 mei 2009

Uitwisseling_2_mei_2009Op zaterdag 2 mei hebben ruim 20 leden van tennisverenigingen uit Munstergeleen, Hoensbroek, Ulestraten en Schinnen tijdens een zonovergoten dag een sportieve start gemaakt met de uitwisselingen. Het weer, de verzorging, de gezelligheid, alles was dik in orde. Bekijk de volgende foto’s maar eens:

Iko, Niels, Hans en Joris
Eric, Nienke en Angelo
Dennis en Myrthe
Branko en Iko tegen Anne en Anne
Annie, Loraine, Kim en Anne
Anne, Hub en Lynn
Even uitblazen!

Uitwisselingen in 2009

Een nieuw initiatief! Samen met meerdere verenigingen uit de regio gaan we uitwisselingen organiseren. Iedere vereniging zorgt voor teams van 16 personen, bij voorkeur 8 dames en 8 heren van verschillende speelsterktes, die wedstrijden van 1 uur gaan spelen. Zo worden er in totaal 16 wedstrijden gespeeld: 4 herendubbels, 4 damesdubbels en 8 gemengd dubbels. De totale duur van zo’n uitwisseling is 4 uur, waarbij er ieder uur dus 4 wedstrijden gespeeld worden. Deze uitwisselingen worden door het gehele zomerseizoen gehouden. De teams zijn niet van een vaste samenstelling, dus kan iedereen meedoen op de dagen dat het uitkomt.
Een uitwisseling kan op ons eigen park of bij een andere vereniging gespeeld worden. Welke verenigingen meedoen en op welke datums en tijden gespeeld gaat worden, wordt later bekend gemaakt. De start van de uitwisselingen vindt plaats op 2 mei op ons park. Andere thuisdata zijn vrijdag 5 juni, zaterdag 4 juli en zondag 9 augustus. De uit-data worden in overleg met andere verenigingen nog bepaald. Heeft u interesse om mee te doen of wilt u meer weten, maak dit kenbaar aan de bar.

Gezellig dubbeltoernooi op zondag 13 juli 2008

Het dubbeltoernooi op zondag 13 juli was net als vorig jaar een succes. Na een paar mindere dagen scheen de zon volop met af en toe een verkoelend wolkje. De stemming zat er goed in en de verzorging van de innerlijke mens door Mariëtte en Jan was uitstekend.

Iedere deelnemer heeft drie wedstrijdjes van 40 minuten gespeeld. Na de eerste ronde wedstrijden hebben we een pauze van een half uur ingelast voor een lekker stukje vlaai met koffie of thee. Na de tweede ronde was er stokbrood met salades of kaasjes. En na de laatste, derde ronde is er gezellig nagetafeld.

De ludieke prijzen zijn gewonnen door Yvonne Volkers (oranje tas met een créme), Hennie Meijs en Elly de Vries (scrubpakket). Bij de heren won Wim Hermans een skeelerpakket en Frits de Vries en Hub Larue een fles wijn.

Kijk voor de foto’s op het fotoboek op deze website. We hopen volgend jaar naast de vertrouwde deelnemers dan ook enkele nieuwe gezichten te zien!

Even_uitblazen

Dorpentoernooi 2008 te Amstenrade

Op 21 en 22 juni werd een oude traditie in ere hersteld: het dorpentoernooi Groot-Schinnen. Samen met leden van onze zustervereningen van Oirsbeek en Amstenrade werden op het tennispark in Amstenrade op een sportieve wijze de banden aangehaald. Volgend jaar is dit toernooi (waarschijnlijk) in Schinnen.

Sfeerimpressie herenavond 2 augustus 2007

Dat de herenavond gezellig is en er niet alleen getennist wordt kunt u aan de volgende foto zien.

Herenavond-20070802

Gezellig dubbeltoernooi op zondag 24 juni 2007

Het dubbeltoernooi op zondag 24 juni was een succes. De weergoden waren ons goed gezind, iedereen was goed gemutst en de verzorging van de innerlijke mens door Mariëtte (en Jan) voortreffelijk.

Iedere deelnemer heeft vier wedstrijdjes van 35 minuten gespeeld. Na de tweede ronde hebben we een pauze van een half uur ingelast voor een lekker stukje vlaai met koffie of thee. Na de vierde ronde was er stokbrood met salades of kaasjes. En na de laatste, zesde ronde hebben we gezellig nagetafeld.

De ludieke prijzen zijn gewonnen door Marloes Simons en Frits en Elly de Vries (zij wonnen een scrubpakket) en Dieter Römer en Jo Roberts (zij wonnen een hangmat).

We hopen volgend jaar op een net zo gezellig toernooi met nog meer deelnemers!