Recreatief

De recreatieve activiteiten voor seniorleden bestaan uit de heren- en damesavond en een of meerdere toernooien. Gezelligheid staat bij al deze activiteiten op de eerste plaats. Raadpleeg voor exacte gegevens en inschrijfmogelijkheden te allen tijde het publicatiebord in de gang van de kantine of de e-mails die in verband hiermee zijn verstuurd.

Hieronder vindt u een kort verslag van enkele recreatieve activiteiten uit het verleden.

Paastoernooi 2017

Op 2e Paasdag heeft er bij LTC Rakets een openingstoernooi plaatsgevonden. Ondanks het afwisselende weer was er een mooie opkomst van zo’n 50 man. Zowel binnen als buiten werd er fanatiek gespeeld. Jong en oud heeft een sportieve dag beleefd onder het genot van een lekker drankje en een goed verzorgde lunch door de beheerders.
Wij willen dan ook alle sponsoren, leden en niet leden, vrijwilligers en alle andere betrokken hartelijk danken voor deze geweldige dag waar wij als organisatie met trots op terug kijken. Bekijk de foto’s hieronder en (in groter formaat) in dit document. Tot volgend jaar!

Paastoernooi 2017 Paastoernooi 2017 Paastoernooi 2017