Competities

Jeugd Competities

Competitie voorjaar 2014

In het voorjaar van 2014 hebben we 1 jeugdteam op de woensdagmiddag en 4 jeugdteams op de zondag. U kunt hun speelschema en prestaties volgen via de KNLTB-site. Kies “Districtscompetitie regio Zuid Voorjaar 2014” en selecteer op Vereniging “L.T.C. Rakets” of Verenigingsnummer “39883” en druk vervolgens op de ‘Zoeken’-knop. Kom onze toekomstige toppers aanmoedigen!

• Op zondag speelt een gemengd team 11 t/m 17 jaar in de derde klasse bestaande uit Lieke Janssen, Ires Kerkhofs, Mike Kong, Marco Kong, Job van Heeswijk en Maurits Hermans.
  • Op woensdagmiddag speelt een gemengd team in de Groene klasse bestaande uit Amina SpÃĪtgens, Anky Dezaire, Reinout Hermans, Lennard Hermans en Noah van Berlo.
  • Op zondag speelt een jongensteam in de Oranje klasse bestaande uit Max Korteweg, Jules van Lent en Sjoerd Schaekens.
  • Op zondag speelt een meisjesteam in de Oranje klasse bestaande uit Indra van Berlo, Sylvana Brouns, Lize Donners, Sara Janssen, Veerle Spronk en Floor van den Winkel.
  • Op zondag speelt een meisjessteam in de Rode klasse bestaande uit Ires Comans, Maud Goessens, Kyara Kusters en Noor Otten.