Jubileumfeest

Zesde lustrum LTC Rakets

Het nieuwe logo

Zondag 6 juni werd op een stralende dag het zesde lustrum van LTC Rakets gevierd. Onze club bestaat alweer 30 jaar en dat was reden voor een feestje met de hele familie. De organisatie had voor een geweldig programma gezorgd.

Jeu de boules (Pétanque)

Na een koninklijk ontvangst begon de dag met een verlaat ontbijtje in de vorm van spek met ei of een stukje vlaai (of allebei natuurlijk). Ten teken dat de vereniging met haar tijd meegaat werd vervolgens ons nieuwe, moderne, dynamische logo onthuld.

Vlindertje

Op onze nieuwste gravelbaan werd door velen jeu de boules (sorry: Pétanque) gespeeld onder de bezielende leiding en arbitrage van jubilarissen Jos en Sonja Stassen. Maar natuurlijk werd er ook fanatiek getennist door jong en oud.

Bernd en Emmy

Voor de jongere kinderen was er een Schmink-clown aanwezig die ieder snoetje nog vrolijker maakte.
En alsof de tijd niet heeft stilgestaan waren ook Bernd en Emmy aanwezig, letterlijk de grondleggers van ons mooie park en bloeiende vereniging.

Potje tennis

Voor een muzikale noot zorgde de Beesehofkapel, die met voor velen bekende nummers de stemming er goed in hielden.
Voor humoristisch entertainment zorgde het duo van triple-nix die als verschillende personages op onze lachspieren werkten.

Beesehofkapel

Burgemeester Berry Link kwam ook langs om ons allen te feliciteren, maar had voor Jan Schonbrodt een bijzondere verrassing in petto. Welke? Dat kunt u lezen op onze nieuwspagina.

De eerste les

Na een demonstratie van onze talentvolle jeugdspelers was het de beurt aan de allerkleinsten om van onze trainer Jan Hasenoot hun eerste tennisles te krijgen.
Advies op maat en een nieuwe bespanning kon je krijgen van Racketdokter Chrit Gijsen.

Racketdokter Chrit

De barbecue viel bij iedereen goed in de smaak. De lange rij deed denken aan de Efteling, maar het vlees en de salades waren het wachten meer dan waard.

Barbecue

En natuurlijk werden ook de jubilarissen gehuldigd die sinds het vorige lustrumfeest 25 jaar onafgebroken lid zijn geweest van LTC Rakets.
Het feestcomité heeft een fantastische taak volbracht. Zo’n feest willen we ieder jaar wel. Vanaf deze plaats bedanken wij hen en hun crew nogmaals voor alle inspanning.
Ge-wel-dig!!!

Springkussen

Voor kinderen en ouders waren er spellen aanwezig zoals blikgooien, hoefijzerwerpen, tafelvoetbal maar favoriet was natuurlijk het springkussen.
Op deze pagina ziet u slechts een klein gedeelte van de gemaakte foto’s. Bekijk de rest van de foto’s door op de link MijnAlbum te klikken.

De jubilarissen (25 jaar lid)