Lid Worden

Lid worden

Foto van 3 Tennisballen Foto van tennisbal in het net Foto van tennisbal op een racket Foto van 3 Tennisballen Foto van tennisbal op een racket Foto van tennisbal op een racket

Bent u enthousiast geworden over tennissen bij onze vereniging dan verwelkomen wij u graag als lid. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen op het Aanmeldingsformulier LTC Rakets en een recente pasfoto (voor de KNLTB-ledenpas) af te leveren bij de kantinebeheerder.

Het lidmaatschap geldt vanaf 1 april tot 1 oktober. Er gelden aparte contributiebedragen voor senioren, studenten en junioren. Vanaf 1 juli kunt u lid worden tegen betaling van de helft van de contributie. In beide gevallen betaalt u eenmalig inschrijfgeld. Alle actuele bedragen kunt u vinden op Over LTC Rakets: Contributie.

Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur. De ledenadministratie is ook te bereiken per e-mail via ledenadministratie@ltcrakets.nl