Nieuws

Nieuws

Openingstoernooi 7 april 2019

Op zondag 7 april vindt het openingstoernooi plaats. Schrijf snel in en doe mee. Bekijk de flyer voor meer informatie (klik erop voor een groter formaat).

Openingstoernooi 2019

Afsluitingsavond voorjaarscompetitie 2017 en huldiging kampioenen

Een aantal leden van het bestuur is volop bezig geweest met de afsluitingsavond voor de competitiespelers van alle dagen met uiteraard ook hun aanhang. Dit omdat we de voorjaarscompetitie niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan. De feestelijke afsluiting vond plaats op vrijdag 2 juni op het park van LTC Rakets. De huldiging was voor het team van Maurice, Els en Anke Fransen, Lois Meijs, Sylvia Thomas en Maurice Henssen. Zij werden Kampioen in de nieuwe klasse van de KNLTB namelijk de 1ste klasse 8&9.

De overig gespeelde competities:
• Dames 35 + 3de klasse werden 2de in hun poule
• Gemengd dubbel 35+ 2de klasse werden 4de in hun poule
• Heren 50+ open klasse werden 5de in hun poule
• De dorpencompetitie is nodig bezig met de competitie en hier is nog geen uitslag van bekend
• Het reizend circuit blijft in de zelfde klasse spelen

Dit wil zeggen dat er geen degradaties zijn bij LTC Rakets en dat is een prima score voor de club!!! Daarom wilden we graag alle competitiespelers en hun aanhang trakteren op een attentie. De avond was een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje. Graag zien we alle leden van de club terug in september op een feestelijke afsluiting van het zomerseizoen. De organisatie wenst iedereen een sportief en goed tennisseizoen toe!