Contributie

Hieronder vindt u informatie over de contributie van LTC Rakets. Deze informatie kunt u ook inzien en downloaden via het Jaarcontributie 2019 document. Voor vragen of meer informatie over de contributie kunt u per e-mail contact opnemen via ledenadministratie@ltcrakets.nl.

Tarieven en regelingen 2019

Contributie
Senioren (geboren in 2000 of eerder): € 155,00
Senioren (geboren in 2001): € 90,00
Studenten (geboren in 2001 of eerder): € 90,00
Junioren (geboren in 2002 of later): € 50,00

Instapabonnement 2019 voor nieuwe leden
Senioren (geboren in 2001 of eerder): € 90,00
Junioren (geboren in 2002 of later): € 35,00

Inschrijfgeld nieuwe leden
Vanaf 1 januari 2016 hoeft er géén inschrijfgeld meer betaald te worden door nieuwe leden.

Bevalling
Dames die wegens zwangerschap gedurende drie of meer maanden van het zomerseizoen niet hebben kunnen tennissen, hebben de mogelijkheid het lidmaatschap te continueren tegen betaling van de helft van de contributie. Om voor deze regeling in aanmerking te komen dient dit schriftelijk bij het bestuur gemeld te worden vóór aanvang van het seizoen.

Doorschuiven contributie wegens blessures of ziekte
Leden die met een medische verklaring kunnen aantonen dat zij ten gevolge van blessures of andere gezondheidsklachten in het zomerseizoen niet hebben kunnen tennissen, kunnen bij het bestuur schriftelijk verzoeken de reeds betaalde contributie door te schuiven naar het volgende seizoen. Terugbetaling is niet mogelijk.

Introducégelden
Als lid van onze vereniging mag men een niet-lid introduceren op ons park. Een niet-lid mag maximaal drie keer per jaar geïntroduceerd worden. De kosten dienen bij de kantinebeheerder te worden voldaan; alleen als de kantine gesloten is mag dit achteraf gebeuren.

Introductie Senior (geboren in 2001 of eerder): € 6,00 per persoon
Introductie Junior (geboren in 2002 of later): € 3,00 per persoon

Afmelding als lid
Opzeggen van het lidmaatschap bij LTC Rakets kan alleen tegen het einde van het kalenderjaar en dit moet dan vóór 15 december. Indien opgezegd wordt ná deze datum dan moet u administratiekosten (= KNLTB-bijdrage van € 17,13) betalen aan LTC Rakets. U dient zich schriftelijk (per post of via e-mail) af te melden bij de ledenadministratie.

Klik hier als u lid wilt worden van tennisclub LTC Rakets