Afsluiting najaarscompetitie mixed team 50+ vrijdagmiddag

17 oktober 2023Op 13 oktober 2023 vertrok het team van LTC Rakets voor de laatste wedstrijd tegen en naar Valkenswaard. Ja je leest het goed Valkenswaard in Noord-Brabant, circa 1 uur rijden. Valkenswaard stond op de 3e plaats en ons team op de 4e plaats. Maar ruilen van plek was mogelijk bij winst van LTC Rakets.
Na enig zoekwerk konden we het enorme park (tennis, padel, voetbal, golf, rugby enz.) toch nog vinden. De tegenstanders waren al zenuwachtig. De aanvoerder kwam ons op de fiets tegemoet op de parkeerplaats om ons de weg te wijzen naar de kantine. Dat was wel nodig. Het was nog een fikse wandeling met die zware tennistassen.
Eenmaal op de baan hadden we hinder van de wind, van het kunstgras en van de drukloze tennisballen. Toch sloegen we ons hierdoorheen. Het werden spannende wedstrijden, al doen de uitslagen anders vermoeden. De damesdubbel werd in 2 sets gewonnen, de herendubbel werd in de supertiebreak gewonnen. De 2 mixed partijen werden daarna ook in 2 sets gewonnen. Hiermee was de 3e plaats in de einduitslag zeker gesteld.
Na afloop werd er nog gezellig samen gegeten, gepraat en gedronken en werden ook de ervaringen van de competitie gedeeld. Ondertussen liep de kantine bomvol omdat ’s avonds 12 teams op het park competitie moesten spelen. Er was wel nog even tijd om ons team op de foto te zetten met een flinke beker.

Op de teamfoto ontbreken Chantal Meijs en Maurice Franssen die de rit naar de uitwedstrijd aan zich voorbij lieten gaan.

Nieuwscategorieën