Jeugdkind

Ieder jaar organiseert de jeugdcommissie een aantal aantrekkelijke activiteiten voor de jeugdspelers. De woensdagmiddag is de middag voor de jongeren. Van de 6 banen op ons park heeft de jeugd er dan maar liefst 4 ter beschikking. Op deze banen wordt door de trainer o.a. een competitie georganiseerd op mini- en driekwartveld. Voor de kinderen zijn deze wedstrijden heel aantrekkelijk en leerzaam. Ze zijn vooral bedoeld voor de jeugdleden die niet deelnemen aan de officiƫle bondscompetities.
De officiƫle jeugdtrainingen worden op een ander tijdstip dan de woensdagmiddag gegeven. Er wordt in kleine groepen getraind. Hierdoor krijgt ieder kind voldoende aandacht. Het is prachtig om te zien hoe enthousiast ieder jeugdlid hieraan deelneemt. De vorderingen die iedereen dan ook in korte tijd boekt zijn verbazingwekkend.

Verder krijgen onze jeugdleden de mogelijkheid om onder begeleiding aan allerlei toernooien deel te nemen.

Hieronder vindt u de activiteitenkalender voor 2017. Daarop ontbreken zeker niet de jeugdcompetitie en de jeugdclubkampioenschappen, waarover u op een aparte pagina meer informatie kunt vinden. Voor exacte gegevens dient u te allen tijde het publicatiebord te raadplegen of de e-mails die in verband hiermee zijn verstuurd.

Activiteitenkalender 2017

Paasmaandag 17 april
Familie-Paastoernooi (12:00 tot 17:00 uur)
april t/m begin juni