Activiteiten

Door de tenniscommissie worden prestatieve en recreatieve activiteiten voor seniorleden georganiseerd. Op deze plaats vindt u de activiteitenkalender voor 2021/2022. Onder de prestatieve activiteiten vallen de KNLTB-competitie, het 17/40+ dubbeltoernooi en de clubkampioenschappen waarover u op een aparte pagina meer informatie kunt vinden. Alle andere activiteiten vallen onder de recreatieve activiteiten waarover u ook op een aparte pagina nadere informatie kunt vinden.

Voor exacte gegevens en inschrijfmogelijkheden dient u te allen tijde het publicatiebord in de gang van de kantine te raadplegen of de e-mails die in verband hiermee zijn verstuurd.

Activiteitenkalender 2021/2022

<UNDER CONSTRUCTION>

Prestatief:
————————————————-
april t/m begin juni
KNLTB-voorjaarscompetitie
————————————————-
Recreatief:
————————————————-
Donderdag is Mixavond van 19:00-21:00 uur.

Er wordt rekening gehouden met het niveau van iedere speler. Doelstelling is dat iedereen een leuke partij kan spelen. Zeker ook leuk voor nieuwe leden die hierdoor snel een grote groep mensen leert kennen. Via een groeps app. kun je melden of je wil meedoen aan deze activiteit waarna je vervolgens wordt ingepland op een uur van 19:00-20:00 of van 20:00-21:00. Na het spelen wordt meestal nog een derde helft gespeeld op het terras of binnen afh. van weersomstandigheden. Ook als regent het gaat altijd door omdat we dan binnen kunnen spelen. 

————————————————-