SeniorPlus Toernooi

Senior Plus (50+) Eendagstoernooi 2022

Bekijk de foto’s van het Senior Plus toernooi 2021

 
LTC Rakets recreatief toernooi voor gemengd dubbel, dames dubbel, heren dubbel.

Op vrijdag 2 september 2022 houden we ons zevende Senior Plus (50+) Eendagstoernooi! Schrijf u nu in via dit formulier.

De deelnemers worden verwacht om 09:30 uur en ontvangen dan een gratis kopje koffie of thee en de bonnen voor het eten.

Wij starten om 10:00 uur met de wedstrijden en we eindigen zo rond 16:00 uur. Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 10,00 per persoon. Betaling dient voor aanvang van de wedstrijden contant voldaan te worden aan de toernooileiding.

Het maximum aantal deelnemers aan dit toernooi: 48. Er wordt gespeeld met wisselende partners maar indien gewenst kunt u één ronde (1e ronde) samen spelen met een door u op te geven partner (U dient dit beiden aan te geven in het veld "Opmerkingen" van uw inschrijfformulier).  

Het begin en einde van elke ronde zal worden aangegeven middels een geluidssignaal. De speelduur is 40 minuten per wedstrijd, plus 5 min. inspelen = 45 minuten. Na afloop is er dan weer 5 minuten gelegenheid tot het vegen van de banen. De middagpauze, waarin er door niemand wordt gespeeld, zal ongeveer 30 minuten bedragen.  

LET OP: Inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 30 augustus 2022. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Marianne Larue: 046-4588540 e-mail: [email protected]
Wij heten u alvast van harte welkom op ons park aan de Burg. Pijlsstraat 9 te Schinnen en wensen u veel spelplezier op vrijdag 2 september.  

De toernooicommissie LTC Rakets 

Reacties van enkele deelnemers uit voorgaande edities

Annie Beckers: “Het toernooi was heel gezellig; hartelijke ontvangst; heerlijke koffie met vlaai en leuke bediening. De soep en spek met ei was maagvullend en heerlijk. In jullie club voelde ik ’n warme sfeer en gastvrijheid. Het volgend jaar mag wat mij betreft weer doorgaan met het 2de toernooi.”

Hannie en Lei Douven: “Wij vonden dat jullie voor de eerste keer het ééndagstoernooi georganiseerd te hebben dit uitstekend gedaan hebben. We waren verbaasd dat jullie, na een aanvankelijke “stroeve” inschrijving, toch nog zoveel deelnemers bijeen hadden gekregen. De wedstrijdindeling was naar onze tevredenheid en ook voor de innerlijke mens hadden jullie fantastisch gezorgd! Chapeau!!!! Jammer dat we niet wat langer konden blijven, omdat we nog een andere afspraak hadden. Wij zijn ervan overtuigd, dat volgend jaar gegarandeerd velen die dit jaar meegedaan hebben, weer van de partij zullen zijn.”

Paul: “Ik heb mij heel prettig gevoeld bij het eerste 50+ toernooi van LTC Rakets. Was heel ontspannen, gezellig en ook voor de inwendige mens was goed gezorgd. Een beetje motregen heeft de pret niet kunnen drukken. Het niveau was ook op “niveau”. Heb drie heel mooie wedstrijden mogen spelen. Ben zeer zeker weer van de partij volgende jaar. Voor de eerste keer ook een goede organisatie die ik langs deze weg nog wil bedanken. Groetjes en tot volgend jaar bij leven en welzijn..”

Maurice: “Proficiat, met het team hebben jullie voor een onvergetelijke dag gezorgd. Ik heb met volle teugen genoten. Vond het alleen jammer dat ik moest afhaken in verband met rug en been problemen. Super!”

André Akkermans: “Mijn compliment met de organisatie van jullie eendags senioren toernooi. Ik vond het echt een succes en dat voor de eerste keer. De ontvangst ‘s morgens was heel leuk en het verder verloop van de dag ook heel gezellig. Al met al ‘n hele gezellige dag. Ik hoop dat ik volgend jaar weer terug mag komen. Heel veel succes verder.”