Dubbeltoernooi

Canisius 17+/40+ Dubbeltoernooi

Van maandag 23 t/m zondag 29 augustus 2021 werd alweer de 36e editie van het open Dubbeltoernooi georganiseerd door LTC Rakets met zowel 17+ als 40+ categorieën. Stroopfabriek Canisius was voor het 6e jaar onze hoofdsponsor. Er hadden zich 70 koppels aangemeld die we gelukkig allemaal hebben kunnen plaatsen eventueel door categorieën samen te voegen. Het aantal inschrijvingen liep vooral de laatste dagen sterk op en stond garant voor een goed bezet toernooi met veel tennissers, veel wedstrijden, veel (ont)spanning, veel sfeer en hopelijk ook veel toeschouwers. In totaal werden er van maandag t/m zondag 116 wedstrijden gespeeld in 14 onderdelen door 127 tennissers. U kunt de planning, schema’s en uitslagen inzien via Toernooi.nl.

De winnaars van de verschillende onderdelen kunt u lezen op Winnaars. Mochten er nog suggesties of opmerkingen zijn over het toernooi dan kunt u deze richten via e-mail aan [email protected].

Bekijk de foto’s van het Open Canisius 17+/40+ Dubbeltoernooi 2021

Bekijk de foto’s van de finalisten en prijsuitreiking 2021