Dubbeltoernooi

Update 15-september 2023

Klinkers Makelaardij 17+/40+ Dubbeltoernooi 2023 zit erop!  

We kijken terug op een fantastische 38e editie van ons LTC Rakets Klinkers Makelaardij 17+/40+ Dubbeltoernooi. Met een nieuwe hoofdsponsor (Klinkers Makelaardij), een recordaantal inschrijvingen, 17 speelcategorieën en overwegend prachtig tennisweer was het eind augustus weer een waar feest.

Graag willen we iedereen die aan deze topweek heeft bijgedragen nog eens hartelijk danken: spelers, sponsoren, publiek, kantinepersoneel, vrijwilligers (in het bijzonder Ben, Fiet, Inez, Astrid en Ria voor de heerlijke hapjes en gebak), zonder jullie was het lang niet zo gezellig! En Audry en Boy, namens Klinkers Makelaardij: ontzettend bedankt voor de geweldige betrokkenheid, op naar editie 39!  

Om nog even na te kunnen blijven genieten vinden jullie bijgaand enkele sfeerimpressies  en natuurlijk de foto's van onze finalisten!   Sportieve groeten en tot in week 34 van 2024!   De toernooileiding 

 

 

Eerdere berichten hierover:

 

Inschrijving Klinkers Makelaardij 17+/40+ Dubbeltoernooi geopend  

Beste tennisvriend(in),

De zomermaanden zijn weer aangebroken! Dat betekent dat je je vanaf nu weer kunt inschrijven voor editie nummer 38 van ons 17+/40+ Dubbeltoernooi, van 21 t/m 27 augustus! En daarbovenop zijn wij hartstikke enthousiast om jullie te vertellen dat wij een NIEUWE HOOFDSPONSOR hebben: Klinkers Makelaardij heeft namelijk het stokje overgenomen van Canisius, dat Klinkt ons als muziek in de oren! Verder mogen jullie natuurlijk minstens zoveel gezelligheid van ons verwachten als anders!

De inschrijving is inmiddels geopend en sluit op zaterdag 13 augustus.

Dus bel je tennismaatje en schrijf je snel in, we gaan er samen een Klinkende week vol tennis en gezelligheid van maken!    

Nog even in het kort:  

Ons Klinkers Makelaardij 17+ en 40+ Dubbeltoernooi wordt gehouden van 21 t/m 27 augustus 2023 (week 34). Dit is de laatste week van de schoolvakantie. De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 12 augustus. Er kan worden ingeschreven voor het Heren Dubbel, Dames Dubbel en/of Gemengd Dubbel in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Wij hanteren een poule-systeem, dus iedereen speelt minimaal 2 keer. Inschrijven kan op www.toernooi.nl. In de bijlage vinden jullie meer informatie waaronder de bijzondere toernooibepalingen.    

Tot slot willen we ook van de gelegenheid gebruikmaken om jullie te attenderen op de mogelijkheid om een baan te huren in onze tennishal (smashcourt) in het winterseizoen.

Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden inde bijlage en op onze website www.ltcrakets.nl!  

Graag tot ziens in week 34!

De toernooileiding,      

Jeanny, Marianne, Marloes, Lois, André, Hub en Guus 

 

 

 

Affiche LTC Rakets 17+ 40+ dubbeltoernooi 2023 - Optie 1.pdf